MYBED Interactieve lattenbodem

Elk lichaam is anders. Je kan brede schouders en smalle heupen hebben of net omgekeerd. Wat jouw lichaamsbouw ook is, een interactieve lattenbodem past zich automatisch aan. De latten reageren op lichaamsdruk en zorgen zo voor optimaal comfort.  De interactieve lattenbodem beweegt ongemerkt mee met elke beweging en ondersteunt uw lichaam perfect in elke slaaphouding.

De latten geven waar nodig extra ondersteuning en maken plaats voor de contouren van het lichaam. De druk van de heup en schouderzone wordt gecompenseerd door tegendruk in de rugholte, de zone van de benen en de nek- en hoofdzone. Door dit systeem van druk en tegendruk kom je automatisch in een houding te liggen die de wervelkolom correct horizontaal positioneert. En dit is de ideale positie om te slapen.

Interactieve lattenbodem in uw MYBED

De interactieve lattenbodem kan op drie manieren in een MYBED verwerkt worden.

Interactieve bedbodem

De interactieve lattenbodem wordt in een gestoffeerd bedkader geplaatst.

Interactieve box

De interactieve lattenbodem wordt ingebouwd in een box en heeft dan hetzelfde uiterlijk als een boxspring.

Interactieve inzetbox

De interactieve lattenbodem wordt verwerkt in een inzetbox die in een gestoffeerd bedkader wordt geplaatst.

MYBED, de perfecte afstemming tussen matras en bedbodem

De kracht van het Mybed slaapsysteem ligt in de perfecte afstemming tussen matras en de bedbodem. De Mybed matras is gebaseerd op uw lichaamsvorm en de Mybed bedbodems versterken de werking van de matrassen door het interactieve zelfregulerende ondersteuningssysteem

nl_BENL
  • Geen producten in de winkelwagen.