MYBED Boxspring met RECOIL® pocketveer

De boxsprings van MYBED zijn uitgerust met speciale, gepatenteerde RECOIL® pocketveren, die Recor Bedding zelf heeft ontwikkeld.

Wat is er zo bijzonder aan deze veer?  Wel, eerst en vooral de vorm. De Recoil® veer is breder in het midden een smaller aan de uiteinden. Bovendien bevat bevat een Recoil® veer 25% meer staal en heeft hij meer windingen dan een klassieke veer. Dat zorgt voor betere prestaties (krachtig en evenredige terugveerkracht) en duurzaamheid. Pocketveren garanderen bovendien een continue ventilatie van uw matras.

De RECOIL® pocketveer zorgt voor optimale ondersteuning in elke slaaphouding en helpt u tijdens het bewegen in bed.

recoil veer 2
Krachtige ondersteuning

Door zijn unieke vorm en stevigheid, zorgt de RECOIL veer voor optimale ondersteuning in elke slaaphouding en tijdens het bewegen

Duurzaam

De RECOIL veer bevat 25% meer staal en meer windingen, waardoor hij ook op lange termijn zijn veerkracht behoudt en kuilvorming voorkomt.

Ventilerend

Elke pocketveer is verpakt in een geruisloos zakje dat lucht- en vochtdoorlatend is en zorgt bijgevolg voor een droog, geurvrij en gezond slaapklimaat.

MYBED, de perfecte afstemming tussen matras en bedbodem

De kracht van het MYBED slaapsysteem ligt in de perfecte afstemming tussen matras en de bedbodem. De MYBED matras is gebaseerd op uw lichaamsvorm en de MYBED RECOIL® boxsprings versterken de werking van de matrassen. 

nl_BENL
  • Geen producten in de winkelwagen.