MYBED wervelscan: meten is weten

De juiste matras kiezen is niet eenvoudig. In de winkel kan je de matras wel even proberen, maar op basis van die korte test is het moeilijk om de juiste matras te vinden. Bovendien gaan we al te vaak af op ‘ons gevoel’ of een verkeerde perceptie van hoe een matras moet aanvoelen.

Meten is dus de boodschap! MYBED maakt gebruik van de Wervelscanner, een eenvoudige maar gesofisticeerde tool om jouw wervel in kaart te brengen. Eenvoudig omdat onze slaapspecialisten met dit apparaat enkel over de contouren van uw ruggenwervel moeten ‘rollen’, gesofisticeerd omdat de Wervelscanner een aantal honderden metingen uitvoert over heel uw wervelkolom. De Wervelscanner is ontworpen door een arts uit Zwitserland en werd oorspronkelijk enkel gebruikt voor het meten van de mobiliteit van de wervelkolom van geblesseerde sporters. Nu wordt het ook toegepast om u het ultiem slaapcomfort te garanderen.

Boek gratis jouw vrijblijvende wervelscan

Boek gratis een vrijblijvende wervelscan bij een van onze premium partners. Zij brengen uw wervelkolom in kaart met een professionele orthopedische scanner en creëren in functie van uw lichaamsvorm de perfecte slaapoplossing met het MYBED systeem van Recor Bedding.

Hoe gaat een scan in z’n werk?

Stap 1: Scan rechtstaand

Allereerst vragen wij u een ontspannende rechtopstaande houding aan te nemen. Op deze manier kunnen wij ons een beeld vormen van uw wervelkolom in een staande houding en kunnen we onmiddellijk eventuele problemen detecteren.

Stap 2: Scan liggend

We scannen uw wervelkolom terwijl u in zijhouding ligt op verschillende MYBED matrassen. Bij deze meting controleren we of u in deze houding een rechte wervelkolom heeft. Op deze manier kan er bijgestuurd worden in de keuze van uw matras en bedbodem.

MYBED slaapsysteem

​De kracht van het Mybed slaapsysteem ligt in de perfecte afstemming tussen de geavanceerde matras en de bedbodem (interactieve lattenbodem of boxspring) 

MYBED matrassen

MYBED matrassen sluiten naadloos aan op de vorm van uw lichaam, zodat u optimaal comfort en de best mogelijke ondersteuning krijgt. Om goed en gezond te slapen is het belangrijk dat uw ruggengraat zijn natuurlijke houding aanneemt.

MYBED Interactieve bedbodems

Een interactieve bedbodem Dit uniek veersysteem van druk en tegendruk zorgt altijd voor de juiste slaaphouding. De zelfregulerende bedbodem, beweegt ongemerkt mee met elke beweging en ondersteunt uw lichaam perfect in elke slaaphouding.

MYBED BOXSPRING MET RECOIL VEER

Een boxspring heeft een andere  opbouw dan een bed met een lattenbodem. De matrasdrager is gevuld met metalen spiraalveren. De RECOIL® pocketveer van Recor Bedding zorgt voor optimale ondersteuning in elke slaaphouding en helpt u tijdens het bewegen in uw slaap

nl_BENL
  • Geen producten in de winkelwagen.