MYBED slaapsysteem

Elk lichaam is anders gebouwd en heeft andere ondersteuning nodig. Met het MYBED slaapsysteem wordt uw bed volledig aangepast aan uw lichaamsvorm. Het bestaat uit een geavanceerde matras, die ondersteund wordt door een interactieve lattenbodem of een RECOIL® boxspring.

Handmade transparant
MATRASSEN

Om goed en gezond te slapen is het belangrijk dat uw ruggengraat zijn natuurlijke houding aanneemt. MYBED matrassen sluiten naadloos aan op de vorm van uw lichaam, zodat u optimaal comfort en de best mogelijke ondersteuning krijgt.

INTERACTIEVE LATTENBODEM

De interactieve lattenbodem heeft een uniek veersysteem van druk en tegendruk De zelfregulerende lattenbodem beweegt ongemerkt mee met elke beweging zodat uw lichaam de perfecte ondersteuning geniet in elke slaaphouding.

BOXSPRING MET RECOIL® VEER

De boxsprings van MYBED zijn opgebouwd met de gepatenteerde De RECOIL® pocketveer van Recor Bedding. Door zijn unieke vorm en dikker staal, biedt de RECOIL® veer een veel betere ondersteuning tijdens het slapen en bewegen dan een klassieke pocketveer.

Urban Collection

Luxe Collection

MYBED Scan – meten is weten

Het juiste bed is van onschatbare waarde voor je gezondheid en je welzijn. Boek gratis een vrijblijvende MYBED Scan bij een van onze retail partners. Zij brengen uw wervelkolom in kaart met een professionele orthopedische scanner en creëren in functie van uw lichaamsvorm de perfecte slaapoplossing met het MYBED systeem van Recor Bedding.

Orthopedische scanner

De Wervelscanner is ontworpen door een arts uit Zwitserland en werd oorspronkelijk enkel gebruikt voor het meten van de mobiliteit van de wervelkolom van geblesseerde sporters. Nu wordt het ook toegepast om u het ultiem slaapcomfort te garanderen.

Gratis vrijblijvende scan

Boek gratis een vrijblijvende MYBED Scan bij een van onze retail partners. Zij brengen uw wervelkolom in kaart met een professionele orthopedische scanner en creëren in functie van uw lichaamsvorm de perfecte slaapoplossing met het MYBED systeem van Recor Bedding.

Gezond slapen

Ruim één derde van ons leven brengen we door in bed. Slapend. Goed slapen is goed leven, maar wat is dat: ‘goed slapen’? Goed slapen betekent uitrusten op alle vlak. Zowel mentaal als fysiek laat een goede nachtrust je toe om op te laden en met hernieuwde energie, fris en monter voor de dag te komen. Kwalitatieve nachtrust is essentieel. Luister daarom naar je lichaam, dat doen we bij Recor Bedding ook.

nl_BENL
  • Geen producten in de winkelwagen.